۱۳۹۳ دی ۲۰, شنبه

کیک شکلاتی

        سلام دوستان گلم  امروزمیخوام یکی از خوشمزه ترین کیک های شکلاتی رو براتون بنویسم

من طرز تهیه شو از صفحه خوب قاشق چنگال سالومه جون یاد گرفتم فقط میتونم بگم فوق العده خوشمزه است


مواد لازم 

آرد           1 و 3/4 پیمانه  یا 225 گرم
شکر         2 پیمانه یا 400 گرم
پودر کاکائو    3/4 پیمانه یا 88.5 گرم ( پودر کاکائو تلخ ) 
جوش شیرین   2 ق چ
بیکینگ پودر   1 ق چ
 نمک دانه ریز معمولی 1/2 ق چ
باتر میلک       1 پیمانه(3/4پ ماست1/4اب)یا(1پ شیر1ق غ سرکه سفید که بزارین یه 1دقیقه بمونه)
روغن مایع      1/2 پیمانه
تخم مرغ        2 عدد بزرگ
وانیل             2 ق چ
قهوه تازه داغ       1 پیمانه  
طرزتهیه
فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
دو عدد قالب گرد 8 اینچی یا 20 سانتیمتری را کاغذ مخصوص شیرینی پزی 
بندازید. کف قالب را با کره چرب کنید و کاغذ را روی اون بندازید.
 قدم اول :آرد + شکر + پودرکاکائو + بیکینگ پودر + جوش شیرین + نمک را 3 بار الک کنید
قدم دوم:  
در ظرفی باتر میلک + روغن + تخم مرغ + وانیل را بزنید تا مواد مخلوط بشه و بعد با سرعت کم همزن مواد خشک را به مایع اضافه کنید و در آخر قهوه را (که با 
قهوه ساز دم کرده ایداضافه کنید
طبق شکل














همین طور که مشاهده میکنیدمایه کیک شل است چون این کیک یه کیک خیس به حساب میاد
نکته حتما از قهوه تلخ استفاده کنید قهوه فوری یا شیرین استفاده نکنید چون قهوه تلخ طعم بهتری به کیک میده
نکته مزه کیک بستگی به طعم ونوع کاکائوتون داره حتما کاکائو خوب اتخاب کنبد
نکته  یه را دیگه برای درست کردن باترمیلک کافیه 1 ق غ آب لیموترش تازه را به 
یک پیمانه شیر اضافه کنید و یه ربع صبر کنید

مایه را بین دو قالب تقسیم کنید و کیک را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بالا بیاد بپزید.
بعد از پخت بگذارید کیک نیم ساعت داخل قالب بمونه و بعد روی رک بگذارید تا خنک بشه

اگه رویه  کیک ناهمواربود کیک را با چاقو اره ای مخصوص نون ببرید تا سطحش صاف بشه و باتر کریم را بین دو لایه بزنید و بعد روی کیک را هم باترکریم بزنید
طرز تهیه باتر کریم
 

مواد لازم 
کره نرم                          227 گرم
خاکه قند                          450 گرم 
پودر کاکائو                      60 گرم ( پودر کاکائو تلخ) دقت کنید شیرین نباشه
نمک                              1/2 ق چ
وانیل                       1/2 ق غ
شیرپرچرب     1/4 پیمانه
ابتدا پودر کاکائو و خاکه قند رو دوبار جداگانه الک کنید تا اگه توده ای هست یا بهم چسبیده ؛ باز بشه

کره را چند ساعت زودتر بگذارید در دمای محیط تا کاملا نرم نرم بشه و به همراه وانیل به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید و بعد پودر کاکائو را با الک روی مخلوط کره اضافه کنید؛اول با لیسک مخلوط کره بکنید ؛ در غیر اینصورت به محض روشن شدن همزن تمام پودر کاکائوها دود میشه تو هوا و بعد که مخلوط شد نمک را هم اضافه کنید و همزن را روشن کنید و یک دقیقه بزنید.
همزن را خاموش کنید 
پودر شکر یا خاکه قند را اضافه کنید؛ هر بار یک پیمانه و با همزن خاموش مخلوط مواد کنید و وقتی تمام خاکه قند مصرف شد؛ شیر یا هوی کرم را اضافه کنید.
اگر شیر میریزید همه شیر را اول نریزید چون غلظت شیر از هوی کرم کمتره و ممکنه باترکریم زیادی شل بشه. بعد از اضافه کردن همه مواد همزن را روشن کنید و با سرعت کم بزنید و 2 دقیقه آخر سرعت همزن را زیاد کنید.
اگر همزن با سر پدال هم ندارید با همزن دستی این مراحل آخر را انجام بدید.
نوش جان
عکس مراحل باترکریم
اینم یه عکس دیگه از کیک

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر