۱۳۹۳ آذر ۱۲, چهارشنبه

خورشت فسنجان

این خورشت خوشمزه فوق العاده برای مهمونی  ها ست من که عاشقشم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد





خورشت فسنجان

مغز گردو 150 گرم
پياز 1 عدد بزرگ
رب انار 2 قاشق غذاخوري
شكر 1 قاشق غذاخوري
نمك به اندازه كافي
روغن 1 قاشق
.گوشت چرخ کرده500گرم

طرز تهیه
:
ابتدا پیاز رو سرخ کرده(با1قاشق غذاخوري روغن كافي است) چون خود گرد روغن مي اندازد. گردو ها رو اضافه نموده و تفت مي دهيم بعد گوشت چرخ کرده رو 2قسمت کرده نصف شو همون جور با مواد تفت میدهیم ونصف شو قلقلی کرده داخل مواد میریزیم ادویه و2 قاشق رب انار اضافه کرده (بستگی به رب انار تون داره که محلی باشه ترش باشه قبلش ربتون حتما بچشید)حالا 1 لیوان اب اضافه کرده میزاریم با شعله کم بپزه بعد اینکه قابلمه به جوش امد نکته مهم اینجاست یک قالب یخ اضافه مکینیم این کار باعث میشه روغن گردو خوب در بیاید ویک غذای فوق العاده خوشمزه ای بشه برای همین گفتم اب کم بریزید چون هر 10دقیقه 1 قالب یخ بندازید توش (قالب های کوچک یخ که تو لیوان شربت میاندازید!)
تقریبا 2 ساعت طول میکشه که خوب جا بیفته.اگه خورشت شیرین دوست دارین در پایان 1 ق شکر بهش اضافه کنید 
نکته این خورشت رو با مرغ بو قلمون هم درست میکنند.
نوش جان



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر