۱۳۹۳ آذر ۱۰, دوشنبه

خورشت خلال بادم(غذای محلی کرمانشاه)

خورشت خلال بادم(غذای محلی کرمانشاه) 


مواد لازم برای 4نفر
گوشت گوسفند:700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
زرشک به میزان دلخواه
زعفران و نمک : به میزان دلخواه 
چوب دارچین :1تیکه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه: بادام ها را چند ساعت قبل در یک ظرف آب گرم خیس میکنیم. وخلال میکنیم گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده ونمک و چوب دارچین را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب میزیزیم میزاریم گوشت کمی بپزه بعد از یک ساعت از پخت گوشت ورب رو هم جدا تفت بدهید وبه ان اضافه کنید البته میتونید (همون اول هم بهش رب بزنید) ولی این کار باعث خوشمزه تر شدن ان میشود. خلال بادام را یک تفت کوچک میدهیم وبعدبه خورشت اضافه کرده1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها به ان اضافه کرده (اگر زرشک تازه بود که 
بهتر).زرشک رو به میزان سلیقه تون که ترش دوست دارین یا ملس بریزید.یک سحری فوق العاده خوشمزه نوش جان

۴ نظر:

  1. عزیزم روی همین قسمتی که نوشته
    comment
    باید کلیک کنن تا بتونن کامنت بزارن
    در مورد نوشته هاتونم که درسته همینطوریه فقط من دستورات رو موقع نوشتن طرز تهیه رو در ادامه مطلب می نویسم
    باید روی نوار بالای قسمتی که مینویسی روی اون علامت برگه که حالت چیده شده داره کلیک کنی اونو بزنی بین نوشته ها یه خط چین می افته میره رو ادامه مطلب

    پاسخحذف
  2. توی تنظیماتت هم درست کن موقع نظر دادن هی از ادم کد نخواد بشه راحت کامنت گذاشت
    برای همین ممکنه دوستات اگه سرعت کم باشه کدها رو نبینن

    پاسخحذف
  3. برای دسته بندی کردن غذا هم موقع نوشتن مطلب گوشه سمت چپ روی گزینه "برچسب" کلیک کن و نوع غذا رو بنویس و انجام شد رو بزن خودش دسته بندی میکنه

    پاسخحذف
  4. یه دنیا ممنونم مرسی از راهنماییتون امیدوارم همیشه موفق سربلند باشید

    پاسخحذف