خورشت خلال بادم(غذای محلی کرمانشاه)
مواد لازم برای 4نفر
گوشت گوسفند:700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
زرشک به میزان دلخواه
زعفران و نمک : به میزان دلخواه
چوب دارچین :1تیکه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه: بادام ها را چند ساعت قبل در یک ظرف آب گرم خیس میکنیم. وخلال میکنیم گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده ونمک و چوب دارچین را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب میزیزیم میزاریم گوشت کمی بپزه بعد از یک ساعت از پخت گوشت ورب رو هم جدا تفت بدهید وبه ان اضافه کنید البته میتونید (همون اول هم بهش رب بزنید) ولی این کار باعث خوشمزه تر شدن ان میشود. خلال بادام را یک تفت کوچک میدهیم وبعدبه خورشت اضافه کرده1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها به ان اضافه کرده (اگر زرشک تازه بود که
بهتر).زرشک رو به میزان سلیقه تون که ترش دوست
دارین یا ملس بریزید.یک سحری فوق العاده خوشمزه نوش جان
عزیزم روی همین قسمتی که نوشته
پاسخحذفcomment
باید کلیک کنن تا بتونن کامنت بزارن
در مورد نوشته هاتونم که درسته همینطوریه فقط من دستورات رو موقع نوشتن طرز تهیه رو در ادامه مطلب می نویسم
باید روی نوار بالای قسمتی که مینویسی روی اون علامت برگه که حالت چیده شده داره کلیک کنی اونو بزنی بین نوشته ها یه خط چین می افته میره رو ادامه مطلب
توی تنظیماتت هم درست کن موقع نظر دادن هی از ادم کد نخواد بشه راحت کامنت گذاشت
پاسخحذفبرای همین ممکنه دوستات اگه سرعت کم باشه کدها رو نبینن
برای دسته بندی کردن غذا هم موقع نوشتن مطلب گوشه سمت چپ روی گزینه "برچسب" کلیک کن و نوع غذا رو بنویس و انجام شد رو بزن خودش دسته بندی میکنه
پاسخحذفیه دنیا ممنونم مرسی از راهنماییتون امیدوارم همیشه موفق سربلند باشید
پاسخحذف