۱۳۹۳ آذر ۱, شنبه

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ متوسط یک عدد
پیازبزرگ 4عدد
نمک فلفل زردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم
آب لیمو 4قاشق
مواد داخل شکم مرغ:
پیاز کوچک1عدد
گردو 2ساییده شده قاشق غذاخوری
آلو 10-15عدد
نخود فرنگی 2قاشق
سبزی معطرتازه(گشنیز،جعفری وکمی ترخون)
در صرت تمایل هویج ورب
طرزتهیه:ابتدا مرغ را شسته و مواد داخل شکمش را خالی کرده و پوست آنرا هم بکنید (البته بعضیها با پوست دوست دارن)
بعد پیازها را خوب ریز کرده (با غذاساز یا رنده) وداخل یک ظرف پیاز ها وادویه واب لیمو رو خوب باهم مخلوط میکنیم بعد مرغ را داخل یک ظزف بزرگ میزاریم ورویش را پر از مواد میکنیم تما مرغ درمخلوط پیاز خوابیده شود شب تا ظهر میزاریم تا خوب داخل مواد در یخچال بماند ظهر اول مواد داخل شکمش را آماده میکنیم ابتدا پیاز ریزشده را با روغن تفت میدهیم بعد گردو اضافه کرده نخود (اگه سبزی جدا تفت بخورد بهتر است)سبزی و در صورت تمایل رب وهویج را میرزیزیم وتفت میدهید
فر رو روشن کنید تا زمانی که مرغ اماده میکنید فر گرم شود
حالا رسیدیم به  قسمت  اصلی مرغ رو از داخل مواد بیرون میارم روی یک سینی بزرگ میزاریم واول بالهای مرغ رو با نخ به پشتش می بندیم بعد دوتا رانش رو با نخ بهم میبندیم بعد مواد رو داخل شکم مرغ می ریریزیم و شکم مرغ را با نخ وسوزن می دوزیم
سوزن رو اتیش بگیرن تا استریل بشه اگه شکم مرغتون خیلی باز نیست میتونید با چند تا خلال دندان بهم وصل کنید هم خوبه
رو مرغ رو زعفران وکره اب شده  می مالیم بعد کل مرغ داخل  ورق آلمونیم میپچیم و آن را داخل یک ظزف پیرکس میزاریم و داخل فر میزازیم  رو 220درجه سانتی گراد5/1تا2ساعت طول میکشه تا مرغ پخته شود پس عجله نکنید
راه دیگه پخت این مرغ داخل یک قابلمه بزرگ که مقدار زیادی هم باید روغن داشته باشه میشه مرغ رو درست کرد مرغ داخل قابلمه پرروغن بزارید و دم کنی بزارید وبا شعله کم دم کنید
بعد که مرغ پخت به آرامی فویل رو باز کنید کمی مرغ آب اندخته آن آب رو داخل ظرفی بریزید وبا هاش یک سس خوشمزه درست کنید به این صورت که مقداری رب تفت بدبن وبریزن تو اب مرغ وبزارین کم حرارت ببینه این سس بسیار خوشمزه است
امیدوارم خوشتون امده باشه نوش جان



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر