۱۳۹۳ آذر ۲, یکشنبه

خورشت آلو اسفناج


خورشت آلو اسفناج
مواد لازم برای 2نفر
گوشت لخته یا چرخ کرده300گرم
آلو1پیمانه یا 20-30عدد
پیاز 1عددبزرگ
اسفناج پخته له شده 1پیمانه
ادویه خورشتی به میزان لازم
رب درصورت تمایل نصف ق
روغن و نمک به میزان لازم
پیاز رو رنده ریزکنید ودر روغن با دارچین وکمی نمک تفت دهید (درصورت تمایل رب روهم تفت دهید چون ما خورشت خیلی سیز باشه دوست نداریم)
بعد گوشتها رو قلقلی کنید ودر ماهی تابه جدا تفت دهید سپس به محلول اضافه کرده( اما شما میتونید از گوشت گوسفند که قلیه کردین یا حتی مرغ نیز استفاده کنید)بعد قل قلی ها رو با پیازها تفت میدیهم ادویه خورشتی اضافه کرده و 3لیوان اب میریزیم وباشعله کم میزیریم بپزیه اگه گوشت میریزن اب بیشتر اضافه کنید گوشت که نیم پزشد نمک اضافه کنید
نیم ساعت قبل الوها رو بشورید وخیس کنید و اسفناج ها رو در روزغن تفت دهید و به خورشت اضافه کنید وقتی اب خورشت به 1لیوان رسید الو واسفناج بریزین وبذارین خوب جابیفته.خورشت الو اسفناج باید کم اب باشه نه بدون اب وخشک
من این روش رو با استفاده از چندروش که خونده و دیده بودم تهیه کردم شاید شما یه جور دیگه درست کنید ولی این مدل رو هم امتحان کنید ضررنمیکنید
نوش جان


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر